Vondelpark Openluchttheater & Uit je Bak festival

Marten Fisher speelde afgelopen weekend op Edelwise Festival en in het Vondelpark openlucht theater in Amsterdam. Wat een mooie kans voor mij als tourmanager! Twee mooie Amsterdamse parken in één dag.

Marten Fisher in het Vondelpark

Na lekker over het terrein te hannessen met alle instrumenten bij Edelwise, kon ik gewoon met het busje door het Vondelpark rijden! Stapvoets natuurlijk, alle vergunningen uitgeprint achter het raam. En wat een mooi podium!

Ik ben super dankbaar aan mijn familie dat we het busje van de bloemenwinkel van mijn moeder & tantes mochten lenen. Rinus de Ruyter bloemisten heeft zomervakantie, en Marten Fisher is nog steeds op zoek naar een sponsor die wil helpen met het bandbusje. Vooral als we deze herfst naar de Popronde gaan! De optredens dit weekend in Amsterdam waren echt mede mogelijk gemaakt door Rinus de Ruyter bloemisten.

Rinus de Ruyter en Marten Fisher

Sowieso had ik hier niet gestaan zonder mijn familie en hun support. Ze steunen me altijd, en dankzij hen voel ik me veilig om te durven ondernemen. Ik weet dat ik altijd terug kan naar mijn familie en thuisbasis. Ik realiseer me dat niet iedereen dat heeft. Bedankt topfamilie!

Presentatie festival

En toen donderde ik van een trapje uit de artiestenkleedkamer. En nu loop ik op krukken. Zondag deed ik de presentatie van  het Uit je Bak Festival op krukken. En nu heb ik spierpijn van het podium op en af klauteren met krukken. Je moet er wat voor over hebben.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: