Instituut voor toegepaste integrale waanzin

Bij gebrek aan een instituut waar ik voor zou willen werken, heb ik zelf een instituut opgericht. Ik voorspel dat dit één van de meest belangrijke instituten gaat worden in zijn soort. Met hulp van Jaap Velserboer, Tim de Rudder, Mark van der Jagt en notaris Batenburg hebben we het instituut opgericht. Het instituut voor toegepaste integrale waanzin. Dat kan dus gewoon, een instituut oprichten.

Er is geen keurmerk voor instituten, maar ze moeten wel belangrijke dingen doen. En dat doen wij dan ook. Wij laten onze onderzoekende blik als eerst over de directe omgeving van ons instituut, het Beverwijkse bedrijventerrein, gaan. Dit gebied is onlangs omgedoopt tot Beverwijk Business Docks Wijckermeer. Uit ons onderzoek is gebleken dat op deze locatie een bepaalde dosis integrale waanzin toegepast moet worden. Hiervoor hebben wij een vijftal zeer goede kunstenaars bereid gevonden. De kunstmanifestatie die daaruit is ontstaan heeft als titel “Werken”. Want dat hoor je op een bedrijventerrein te doen. Het moet natuurlijk wel toegepast blijven.

In de afgelopen weken zijn ook Bert Maas en Pam Toonen aangetrokken als bestuurders. Want wat is een instituut zonder bestuurders. Dat is geen echt instituut.

Meer informatie volgt binnenkort.

Met vriendelijke groet,

Annabel Aardenburg, projectleider bij het Instituut voor Toegepaste Integrale Waanzin

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: