Foutjes die niemand ziet

Ik kan het bijna niet geloven, ik vlieg alleen de Atlantische oceaan over. Onderweg om alleen mijn eigen zin te doen. Niet zonder foutjes te maken, maar hee, dat ziet toch niemand.

Wat voor foutjes vraag je?

Nou bijvoorbeeld vanmorgen, ik wilde als een echte backpacker beginnen, zo één die met de bus naar het vliegveld gaat in plaats van met de taxi. Dus ik alles uitgezocht, gedubbel checked, en om 4 uur ‘s-ochtends naar het busstation gelopen. Dat ga ik dus meteen nooit meer alleen doen hè, ook weer geleerd, dan is er niemand op straat behalve straatvegers, dronkaards en daklozen, en dat is geen goed idee. Mentale aantekening van gemaakt. Al waren er deze maandagnacht geen dronkaards en daklozen in Puerto de la Cruz hoor pap.

Het busstation was al 15 meter verder dan Google aangaf, en de bus stopte nog eens 30 meter verderop. Dus tegen de tijd dat ik dat doorhad, en naar de bus hobbelde met mijn twee rugtassen, reed de bus alweer weg. En ook in Spanje mag je niet buiten de halte op de bus stappen.. “Nee-nee” deed de buschauffeur met zijn vingertje.

En ik was nog wel 20 minuten te vroeg. En ik had nog wel de QR-code op de bushalte gescand om voor de zesde keer te checken of mijn bus hier wel kwam. En er stond van wel! Dus ik heb het bonnetje van de taxi bewaard, dan kan ik die nog boos ergens heen sturen. Google ofzo, of het busbedrijf.

Maar goed, dat zag toch niemand. En ik was op tijd op het vliegveld. En nu zit ik in het vliegtuig naar San Joseeee. En staat er voorlopig geen dure vlucht op het programma om te missen, dus ik kan overal verkeerd staan en te laat komen.

Joe Joe!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: