Dorpsplan Wijk aan Zee

Ik ben niet in Nederland, maar mijn eindrapport met aanbevelingen voor het Dorpsplan Wijk aan Zee is afgelopen week goedgekeurd door het college van Beverwijk. Daarom stond dit mooie artikel in de krant!

Gaaf hè! En dan hebben ze nog niet eens het succes van de crowdfunding voor de Skatebaan in Wijk aan Zee genoemd, de nieuwe initiatieven van het dorpshuis, de aandacht voor vrijwilligers in het dorp of het ontzettend mooie eindrapport van Space&Matter met scenario’s voor de toekomst van Wijk aan Zee:

Bedankt wethouder Niele voor het geweldige compliment; –als ze binnenkomt denk je dat de zon schijnt– Zo superfijn dat ik dat door mijn werk kan doen. Het is de reden dat ik nu op reis ben. (In het artikel staat — op wereldreis– :)) Dit jaar is ook mijn relatie van 17 jaar verbroken. We hebben besloten om uit elkaar te gaan. Ik kon daardoor de energie om het zonnetje naar boven te halen niet altijd meer opbrengen, en mijn energie is heel belangrijk voor mijn werk, vooral voor het werken met grote groepen mensen. Ik had niet meer de beschikking over mijn volledige capaciteit.

Ik ben nu in midden-Amerika flink aan het opladen met zon! Zodat ik dat straks weer in kan zetten en door kan geven. Ik hoop dat er dan nog meer mooie opdrachten zoals deze zijn!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: