Stil zitten en beter worden

Rust nemen en toelaten leidde er toe dat ik ook echt ziek werd. Ik heb de afgelopen week veel stil gezeten met mijn been omhoog, ben vroeg naar bed gegaan en heb me geconcentreerd op beter worden voor mijn duikcursus begint.

Op kerstavond was ik bijna beter, en hebben we de dag doorgebracht bij een strandtent in de buurt. Kerstdag, ook op strand. Het voelt alsof als ik straks thuis kom, ik weer kerst moet vieren. Dit is geen kerst zo met je voeten in het zand. Maar het is wel lekker hoor. Mijn familie en vrienden vieren kerst heel klein, er is geen traditioneel kerstdiner bij oma en er is geen kerstpleintje van José. Ik ben dankbaar dat ik hier ben en deze weken samen met José, Ingwar en Jenny met veel bewegingsvrijheid leuke dingen kan doen.

En als we thuis komen kunnen we klaverjassen. Want José heeft zich als klaverjas meester opgeworpen om het ons te leren. Weer een mooi souvenir om mee naar huis te nemen!

Vandaag begint de duikcursus en de knie werkt, ik kan zwemmen. De bacterie is uit het systeem en ik ben ook bijna niet meer verkouden. Doel bereikt! Hierna mag het feestje weer aan! Want oud en nieuw schijnt hét feest van Bocas del Toro te zijn, en het gerucht gaat dat Britney Spears komt.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: