Workshops & Academisch

Intercultural Communication & Leadership

Tijdens het reguliere semester ben ik docent van het vak ‘Intercultural Communication & Leadership’. Dit vak is ontwikkeld door de Council on International Educational Exchange (CIEE), voor CIEE locaties wereldwijd, en gaandeweg heb ik er mijn eigen vak met eigen voorkeuren van gemaakt. Ik geef les aan Amerikaanse studenten van rond de 20-21 jaar, die aan de Universiteit van Amsterdam studeren. Ik doe dit al sinds 2014 met veel plezier.

Meer informatie over Intercultural Communication & Leadership bij CIEE.

Als docent en intercultureel trainer blijf ik me verdiepen in het vakgebied van interculturele communicatie. Ik heb ondertussen ook het certificaal om de Intercultural Development Inventory (IDI) af te nemen en te debriefen waardoor ik de ontwikkeling en eventuele groei van interculturele communicatie op een meetbare manier kan weergeven.

Door mijn ervaringen bij CIEE, en met de IDI, ben ik zeer gepassioneerd over interculturele communicatie en de Nederlandse cultuur. Wilt u een programma of workshop ontwikkelen voor een groep of voor uw werknemers om meetbaar beter te worden in interculturele communicatie of om beter wegwijs te raken in de Nederlandse cultuur? Neem contact op via annabel@annna.nl.

Facilitatie van bijeenkomsten en brainstorm sessies

Met ANNNA organiseer ik bijeenkomsten rond vragen die er toe doen. Door middel van co-creatie, gestructureerde bijeenkomsten en interesse in elkaar en het vraagstuk kom je als groep tot creatieve ideeën en goede inhoudelijke gesprekken.

Mijn doel als facilitator is om alle energie, creativiteit en kennis die beschikbaar is onder de aanwezigen, in te zetten op één belangrijk vraagstuk, waardoor u inhoudelijke en kwalitatieve input krijgt.

 

%d bloggers like this: