Thailand

We hebben na het vorige bericht vijf nachtjes op Alor verbleven in de luxe van het all inclusive hotel. Daarna zijn we doorgevlogen naar Thailand!

Indonesië is grotendeels islamitisch en de ramadan heeft veel invloed op de sfeer in het land. Dus om een ander smaakje op te zoeken en omdat het kan hebben wij een vliegtuig genomen naar Thailand.

We zijn in Bangkok geweest, we hebben in de jungle gekampeerd en op een meer geslapen, en nu zijn we in een klimdorp in Zuid Thailand met heel veel leuke mensen. Het is het of het vakantie is in plaats van reizen. Heerlijk hoor, maar ik heb geen zin meer om te schrijven. Ik probeer van elke dag te genieten en de leuke dingen mee te maken, maar ik wil al een tijdje gewoon lekker naar huis.

Voordat we op reis gingen was het een beetje de vraag hoe lang we weg zouden blijven, of we een reizend leven willen of vastigheid gaan zoeken in Nederland. Ik heb het antwoord gevonden. Ik wil lekker terug naar Heemskerk en Wijk aan Zee alsjeblieft. Goed nieuws en goed overdacht. Nou ik ga weer mijn best doen hoor hier!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: